Onze dienstverlening gaat verder dan het verkopen van een vloer. Denk hierbij aan vakkundig advies van een van onze adviseurs in de showrooms. Of een bezoek aan huis met samples waarbij we u de nodige relevante informatie geven over een vloer die bij u past en aan uw normen voldoet.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u bepaalt wanneer een vloer gebracht en gelegd wordt. Dit kunt u doen door een afspraak te maken via ons geavanceerde afspraken systeem. U kunt overigens ook via dit zelfde systeem een afspraak plannen voor een huisbezoek van een van onze adviseurs. Ook het correct informeren over gemaakte afspraken vinden wij een taak van ons team. Dit informeren kan online en via Whatsapp berichten. U bent natuurlijk altijd welkom om te informeren via ons telefoonnummer wanneer dat op prijs stelt.

Dus naast perfectie voor wat betreft het adviseren, leggen en afwerken van een vloer streven we ook naar een perfectie communicatie met u. Het informeren biedt duidelijkheid zonder dat u voor verrassingen komt te staan. Floor and More is hier uniek in.