PVC PLANKEN

BENIEUWD NAAR ONS Assortiment PVC PLANKEN?

Creëer de perfecte imitatie van een stoere houten vloer met pvc-planken

De vloeren van pvc-planken zijn de perfecte oplossing voor iedereen die de illusie wil creëren van een stoere houten plankenvloer. Voorheen vielen pvc-vloeren als ‘namaak’ door de mand, met name doordat de afbeelding van de ondergrond repetitief was (op verschillende plekken kwam u dezelfde ‘knoest’ tegen). En ook het glanzende, gladde oppervlak leek in niets op de echte parket- of houtstructuur. De moderne vloeren met pvc-planken van Hebeta hebben deze esthetische nadelen niet meer.

Levensechte pvc-planken mét structuur

Pvc-vloeren zijn gemaakt met een speciaal procedé, dat opvallende herhalingen van het beeld voorkomt. Bovendien is het oppervlakte zó bewerkt, dat de structuur van het beeld (de foto van het hout of beton) precies terugkomt in de bovenlaag. U voelt echt de houtstructuur in de pvc-planken, het visgraatpatroon en de kleine onregelmatigheden van het beton. Bovendien zijn Hebeta vloeren met pvc-planken extra mat, zodat ook de typische ‘kunststof’ glans van veel pvc-vloeren ontbreekt. Je moet echt van héél dichtbij kijken om te zien dat het geen echt beton of hout is, maar een pvc-vloer met betonlook of houtstructuur.

Klik-pvc-vloeren

​​Speciale vermelding verdienen de klik-pvc-vloeren. Het gaat hier om pvc-planken of pvc-vloerdelen die met een handig kliksysteem aan elkaar vast gemaakt kunnen worden. Hierdoor liggen de pvc-delen altijd prachtig strak tegen elkaar. Onze pvc-klikvloeren hebben verder dezelfde voordelen als de andere pvc-vloeren. Dat wil zeggen: slijtvast, geluiddempend, matte afwerking, geschikt voor plaatsing op vloerverwarming én over bestaande houten, betonnen en tegelvloeren.

AANBOD PVC PLANKEN

ons ander AANBOD PVC vloeren